Pengumuman:

Tidak lama lagi aku akan promote blog yang aku rasa menarik untuk dikongsikan dengan korang melalui gambar kat atas ni

Wednesday, November 21, 2012

Iklan Untuk Orang Dewasa

Iklan Untuk Orang Dah Berkahwin


Catuaba adalah pokok ajaib yang berasal dari lembah Amazon , Brazil .Ia adalah tumbuhan afrodisiak (seks) yang paling terkenal di Brazil . Ianya asal ditemui oleh puak India Tupi yang tinggal di Lembah Amazon Brazil , telah menemui keberkesanan dan keajaiban estrak tumbuhan catuaba yg boleh menggalakkan pembesaran sekali ganda organ seks lelaki. 

Itulah sebabnya mereka mempunyai saiz zakar yang PANJANG , BESAR SERTA KUAT sehingga telah mendatangkan perasaan iri hati kepada lelaki-lelaki lain di dunia .Kajian juga mendapati , sekiranya seseorang lelaki mengambil catuaba untuk jangkamasa yang panjang , mereka BOLEH BERTAHAN  LEBIH DARI 2 JAM tanpa ejakusi dan masih mempunyai kesuburan yang lebih tinggi dan kekuatan seks seperti mana mereka yang  berusia 25 tahun walaupun telah berusia 60 TAHUN .

Catuaba juga bersifat sederhana dan tiada toksik .Ia telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan Kerajaan Brazil sebagai tumbuhan perubatan dan selamat dimakan.



BAIK UNTUK TEKANAN DARAH   TINGGI , JANTUNG  DAN KENCING MANIS

10 KELEBIHAN SELEPAS PEGAMBILAN CATUABA :

1.Membantu  kaum lelaki memiliki diameter saiz zakar yang besar dan panjang serta keupayaan seks yang kuat


2.Menggalakkan pembesaran sekali ganda organ seks lelaki.

3.memberikan badan lelaki lebih kuat , sihat dan bertenaga.

4.Dapat merawat mati pucuk ( ED ) , ejakulasi pramatang ( PE ) dan difungsi seksual lelaki

5.Mengimbangkan hormon tubuh manusia dan menggalakkan rembesan hormon lelaki ( Testosteran )

6.Menggalakkan peredaran darah serta mencegah penyakit kardiovaskular

7.Merawat hyperplasia prostiatik benigna ( BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam

8.Meningkatkan sistem imunisasi badan

9.membaiki masalah keletihan dan kebimbangan

10. Menguatkan daya ingatan walaupun telah lanjut usia .

PRODUK HEBAT UNTUK MENJADI LELAKI SEJATI !!!!!!!!!!

 sila hubungi : 

019 – 2975257     khairi


( Bagi yang masih bujang, sila tanggung sendiri sekiranya korang nak mencuba... Terima kasih )..

Share it Please

mohd azmi

Blog ini adalah blog peribadi dan adakalanya meng'copy paste' kan aje... Semoga bermandfaat... Ape ape pertanyaan, email kat: papablogger@yahoo.com.my

3 Orang Tandatangan:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hooo leeza baca smpai setengah jew. iklan ini bkn utk saya. hherk herk.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hooo leeza baca smpai setengah jew. iklan ini bkn utk saya. hherk herk.

Mia Liana said...

tumpang tengok je ni.... huhuhuh tak pernah tahu pun...

Copyright @ 2013 PaPa BloGGer. Designed by Templateism | Love for The Globe Press