Pengumuman:

Tidak lama lagi aku akan promote blog yang aku rasa menarik untuk dikongsikan dengan korang melalui gambar kat atas ni

Saturday, January 5, 2013

Terpaksa Tinggalkan Amirah



Keputusan ini terpaksa aku ambil dengan keadaan yang sangat sangat berat... Aku terpaksa sebab dah takde tempat dah aku nak antar Amirah... Kali ni aku nak hantar kat rumah mak mentua aku lepas memikirkan segala keselamatan Amirah....

Memang berat rasa hati ni... Huhuhu... Aku terpaksa sangat dah... Dalam situasi yang sangat singkat memang susah sangat nak cari pengasuh yang sesuai... Harap kat sana takde berlaku ape ape la kan...


Share it Please

mohd azmi

Blog ini adalah blog peribadi dan adakalanya meng'copy paste' kan aje... Semoga bermandfaat... Ape ape pertanyaan, email kat: papablogger@yahoo.com.my

12 Orang Tandatangan:

whitecappuccino said...

lebih baik dia duk dgn nenek dia..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

At least dengan nenek dia...

Nadia Johari said...

comelnyer amirah..kesian die jd mangsa dera..kalo ngn nenek ok..kalu mak mertua x kish..

Cheida_Mymee said...

dduk ngan nenek lg bagus dr ngan org yang tak kenal...

wadud@duad said...

insyallah xde ape2 tu.. :)

salaaam kenal:
http://moral4all.blogspot.com/

y@N@^y@Ni said...

rasanya lagi selamat nenek jaga dari orang lain. anak-anak saya pun, mak yang jaga. hari tu bila mak kata dah tak larat nak jaga, saya dah nak berhenti kerja sebab tak sanggup bagi orang lain jaga. amirah macam mana sekarang? apa jadi pula pada yang menampar? geram betul dengan dia!

Norasiah Nasir said...

Tu lah, hari tu baca yg amirah kena lempang tu..aishh xde otak ..budak secomel ni di lempang..tgk pun dah jatuh hati. mental betul pengasuh tu..dia fikir anak org suka hati dia je kan..

tp elok juga htr rumah family, InsyaAllah, semua akn ok.

deno said...

insyaallah..

Cik mama said...

klu cik mama pun akan buat mcm ni, dah takder pilihan kan, untuk keselmatan Amirah juga.. moga semuanya di permudahkan.. InsyaAllah.

Mimie Najib said...

insyaAllah..bila nneknya yang jaga, akan terjaga dgn baik..

aSmiDar said...

2 memang yg terbaik..skurang2 nyer..bia bsar sket..bru pk blk ltk kt pgsuh ke...

QasehnyaRania said...

ya itu yg terbaik.
in shaa ALLAH

Copyright @ 2013 PaPa BloGGer. Designed by Templateism | Love for The Globe Press