Status Hari Ini:

Bakal Meninggalkan Tanah Semenanjung.. Sobss... Sobsss..

Monday, December 23, 2013

BR1M 2014 | Permohonan Secara Online

BR1M 2014 | Permohonan Secara Online | Hari ini bermulalah permohonan untuk Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M) bagi tahun 2014... Permohonan BR1M ini boleh dilakukan secara online... 


Korang boleh buat permohonan secara online dengan cara mengisi borang yang telah disediakan... Klik SINI... Bagi mereka yang dah dapat BR1M pada tahun lepas, boleh lah kemaskini maklumat korang di SINI ...

Kalau rasa susah nak buat permohonan BR1M 2014 secara online, korang boleh ambil borang kat mana mana kaunter HASIL.. Yang penting borang BR1M 2014 ini adalah percuma... Jangan sesekali tertipu sekiranya terdapat individu yang menjual borang BR1M... 


Share it Please

mohd azmi

Segala maklumat atau artikel dalam blog aku ni, tiada kaitan dengan orang yang dah mati atau pon yang masih hidup kecuali aku sendiri mention nama mereka... Sebarang cadangan untuk penambahbaikan, silalah email kat aku... papablogger@yahoo.com.my. Sekian terima kasih.

1 Orang Tandatangan:

aTieYusof Family said...

Dah boleh start apply lah kan..
kak mcm ndak layak sdh..haha

Copyright @ 2013 ::PaPa BloGGer::. Designed by Templateism | Love for The Globe Press