Pengumuman:

Tidak lama lagi aku akan promote blog yang aku rasa menarik untuk dikongsikan dengan korang melalui gambar kat atas ni

Monday, December 23, 2013

BR1M 2014 | Permohonan Secara Online

BR1M 2014 | Permohonan Secara Online | Hari ini bermulalah permohonan untuk Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M) bagi tahun 2014... Permohonan BR1M ini boleh dilakukan secara online... 


Korang boleh buat permohonan secara online dengan cara mengisi borang yang telah disediakan... Klik SINI... Bagi mereka yang dah dapat BR1M pada tahun lepas, boleh lah kemaskini maklumat korang di SINI ...

Kalau rasa susah nak buat permohonan BR1M 2014 secara online, korang boleh ambil borang kat mana mana kaunter HASIL.. Yang penting borang BR1M 2014 ini adalah percuma... Jangan sesekali tertipu sekiranya terdapat individu yang menjual borang BR1M... 


Share it Please

mohd azmi

Blog ini adalah blog peribadi dan adakalanya meng'copy paste' kan aje... Semoga bermandfaat... Ape ape pertanyaan, email kat: papablogger@yahoo.com.my

1 Orang Tandatangan:

aTieYusof Family said...

Dah boleh start apply lah kan..
kak mcm ndak layak sdh..haha

Copyright @ 2013 PaPa BloGGer. Designed by Templateism | Love for The Globe Press